Bruiloft

Ja ik wil… een onvergetelijke avond!!

Empire Music Service biedt een sfeervolle show voor bruiloften vanaf 50 personen. Omdat je huwelijksdag zo perfect mogelijk moet verlopen, nemen wij met jullie van te voren het genre muziek door, die wij zullen draaien. Onze shows zijn standaard uitgerust met een (draadloze) microfoons voor diegenen die een toespraak willen houden of een act willen doen

Op verzoek kunnen wij onze show aanpassen aan een thema of omgeving. Als je speciale verzoeken hebt, laat het ons weten. Misschien willen jullie heliumballonnen erbij om de zaal mooi te maken of misschien toch nog een gedeelte van de zaal aankleden met mooie (brandwerende) doeken of planten? Wij denken met jullie mee en door ons uitgebreide netwerk hebben wij vaak ook de oplossing.

De DJ maakt de avond compleet. De DJ’s weten goed op het publiek in te spelen en draaien natuurlijk hun favoriete nummers. Voor je het weet is je oma aan het breakdancen en je neefje aan de wals, voor ieder is er wat. Maar het belangrijkste voor Empire Music Service is, dat het bruidspaar een onvergetelijke avond krijgt!!

Maak snel met ons een afspraak om de mooiste dag van jullie leven te plannen.

Schoolfeesten

Voor schoolfeesten hebben wij een spectaculaire show ontwikkeld die de leerlingen niet snel zullen vergeten. Onze licht en laser show zal elke ruimte omtoveren in een prachtige discotheek. Ook weten wij wat jongeren en studenten graag willen horen op een feest.

Heeft u een grote ruimte om te verlichten? Laat het ons weten en wij maken voor u het juiste licht en geluidsplan.

Voor meer informatie, vraag een offerte aan.